bjaelke_top
  • Priser. Alle priser på www.netbike.dk er i danske kroner (dkr.) inkl. 25% moms, men ekskl. fragt og ekspedition.
  • Betaling. Afregning for alle varer sker ved overførsel til bankkonto eller betaling med Dankort eller Visa/Dankort.
  • Dankort eller Visa/Dankort. Når du har afsluttet din bestilling, trykker du på knappen "Videre til betaling". Så bliver du bedt om at vælge mellem forsendelse eller afhentning, du skal indtaste din leveringsadresse og acceptere leveringsbetingelserne. Så trykker du på knappen "Videre til valg af betalingsmetode". Du vælger ”Dankort eller Visa/Dankort” og trykker på knappen ”Videre”. Så kommer du ind i betalingsmodulet fra ePay og vælger betalingsform. Derefter indtaster du navn, kortnummer, udløbsdato og kontrolkoden som er de 3 cifre bag på dit kort. For at gennemføre betalingen trykker du på knappen ”Accepter betaling” og der fremkommer en kvittering som du kan udskrive ved at trykke på knappen ”Print kvittering”. Der bliver samtidig sendt en ordrebekræftelse til din email adresse. Ordren afsluttes med et nyt vindue, hvor alle informationer ang. ordren er samlet. Når betalingen er registreret sendes dine varer og derefter trækkes pengene. Det hele foregår med den godkendte SSL forbindelse og alle dine kortoplysninger krypteres og kodes, før de sendes til ePay/Nets. Netbike gemmer eller opbevarer IKKE dine kortoplysninger på noget tidspunkt. Ved varer bestilt til "afhentning" trækkes pengene, når varerne er meldt klar til levering/afhentning.
  • Bankoverførsel.  Når du har afsluttet din bestilling, trykker du på knappen "Videre til betaling". Så bliver du bedt om at vælge mellem forsendelse eller afhentning, du skal indtaste din leveringsadresse og acceptere leveringsbetingelserne. Så trykker du på knappen "Videre til valg af betalingsmetode". Du vælger "Bankoverførsel" og modtager en email med ordrebekræftelse, ordrenummer, totale ordrebeløb samt kontonummer, hvortil det totale ordrebeløb skal overføres. HUSK at opgive dit ordrenummer på overførslen. Er beløbet ikke registreret inden 3 hverdage, betragtes ordren som annulleret.
  • Lagervarer/bestillingsvarer. Lagervarer er markeret med grøn prik og bestillingsvarer er markeret med rød prik i varelisten. Ved hjulsæt trækkes på grossistens lager, det kan derfor forekomme, at nogle modeller ikke er tilgængelige.
  • Levering. Alle varer sendes så snart betaling er registreret på bankkonto eller ved betaling med Dankort eller Visa/Dankort. Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage, ved hele geargrupper må forventes ca. 10 hverdage. Ved valg af "DAO uden omdeling" tillægges fragt på dkr. 52,00 og ved valg af "DAO med omdeling" tillægges fragt på dkr. 62,00.Ved valg af "GLS uden omdeling" tillægges fragt på dkr. 59,00 og ved valg af "GLS med omdeling" tillægges fragt på dkr. 84,00. Alle forsendelser sendes med DAO eller GLS.
  • Track & trace. Når din ordre er pakket og sendt, modtager du en advisering via email/SMS. Her kan du følge din forsendelse og se, hvornår du kan forvente at modtage den.
  • Faktura. Du modtager en faktura, sendt som PDF-fil til din email adresse.
  • Returnering af varer/fortrydelsesret. Du har 14 dage i retur og fortrydelsesret fra modtagelse af varen. Ønsker du at returnere en vare, bedes du sende en email til info@netbike.dk først. Varer tages kun retur, når faktura eller kopi af denne medsendes. Varerne skal være ubrugte/intakte og i original uåbnet emballage. Fragt og ekspeditionsomkostninger refunderes, men ikke omkostninger til returfragt.
  • Garanti. Der er 2 års garanti på alle varer mod fabrikationsfejl fra fakturadato, hvor andet ikke er anført. Garantien dækker materiale og fabrikationsfejl, men IKKE slidtage, fejlmontering, fejlbehandling og arbejdsløn. Garantien bortfalder, hvis det konstateres, at varen har været monteret forkert eller er blevet fejlbehandlet.